Specialist in
lichtgewicht- & glaspanelen

XTRA MPPT Laadregelaars

door EpSolar / EpEver

De XTRA is een geavanceerde maximum powerpoint tracking (MPPT) laadregelaar zodat alle opgewekte energie uit de zonnepanelen te gebruiken is met een minimaal spanningsverlies. Door dit slimme algoritme kan de laadregelaar de accubank tot 30% efficiënter opladen in vergelijking met PWM laadregelaars. Op het ingebouwde display is de status van de zonnepanelen en de accubank af te lezen. De laadregelaar is waterbestendig (IP-32) en beveiligd tegen oververhitting, over-laden van stroom en/of vermogen, ontladen en het verkeerd om aansluiten van accu en/of panelen. Dat maakt de laadregelaar inzetbaar voor verschillende toepassingen. Het intelligente 3 stappen laadprogramma (laadregelaar kiest zelf het juiste programma) bevordert de prestaties van het systeem en verlengt de levensduur van uw accu.

• Geavanceerde MPPT technologie met zeer snelle tracking snelheid
  • Maximale DC/DC overdrachts-efficiëntie van 98%
  • Groot MPPT spanningsbereik
  • Beveiligd tegen te lage en te hoge temperaturen
  • Activeringsfunctie voor lithium accu's
  • Begrenzing van maximale laadvermogen en laadstroom
  • Ingebouwd LCD display met real-time overzicht van de energiehuishouding
  • Verschillende load modes
  • Uitgebreide elektronische beveiligingen
  • Compatible met alle loodzuur en lithium-ion accu's
  • Lange levensduur door gebruik van hoge kwaliteit onderdelen (ST,IR)
  • Geïsoleerde RS485 communicatiepoort (5V/0,2A) met standaard Modbus protocol
  • Monitoring en instellingen via de App (iOS of Android - waarvoor bluetooth dongle nodig is) of PC (communicatiekabel nodig)
  • Stofvrije en waterbestendig ontwerp (IP32)
  • CE Certificatie (LVD IEC62109,EMC EN3/1-6-61000)

Terug naar EpSolar / EpEver

Beschikbare modellen

Aangeboden door:

Aangeboden door:

Aangeboden door:

Aangeboden door:

Aangeboden door: