Specialist in
flexibele- en glaspanelen

SunBEAM System

Innovatieve zonnepanelen

De Zweedse Filosofie

Het Zweedse SunBEAMsystem is marktleider op het gebied van flexibele en beloopbare zonnepanelen. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden en daarmee zeer geschikt voor de watersport en andere off-grid toepassingen. De hightech zonnepanelen bieden hierdoor een zeer betrouwbare bron van duurzame energie, overal ter wereld.

De record-houdende SunPower™ zonnecellen garanderen de hoogst haalbare opbrengst per vierkante meter, een minimaal efficientieverlies en betere prestaties in lage lichtintensiteit. De zonnepanelen zijn erg klein van formaat door de ongekend hoge efficientie van deze unieke cellen (24,8% in Tough++ modellen).

Het unieke Zweedse ontwerp en de hoogwaardige afwerking zijn de basis voor een serie van extreem duurzame zonnepanelen.

Wat maakt SunBEAMsystem uniek?

Onzichtbare Flush Kabel

De platte SunBEAMsystem Flush stroomkabel is bevestigd aan de achterkant van het paneel en maakt een installatie zonder zichtbare kabels mogelijk. Hierdoor wordt het zonnepaneel volledig geintegreerd in het oppervlak en is er geen risico op kabelbreuk of struikelgevaar.

Unieke Shadow Optimized Technologie

Vanaf 2019 zijn de meeste modellen uitgerust met de unieke Shadow Optimized Techology: een feature die je alleen bij SunBEAMsystem gaat vinden. Hierdoor presteren de zonnepanelen beter in gedeeltelijke schaduw wat zorgt voor een hogere dagopbrengst.

Revolutionaire Tough Oppervlak

Het Tough oppervlak van SunBEAMsystem is samengesteld uit extreem duurzame materialen, laat meer licht door dan normaal glas en is voorzien van een geribbeld anti-slip profiel. Door dit profiel vangen de zonnecellen bij lage zon meer licht en zorgt zo voor een nog hogere dagopbrengst.

Beste SunPower zonnecellen

SunBEAMsystem maakt gebruik van de beste zonnecellen ter wereld: SunPower™ Maxeon. Deze zijn gemiddeld 1,5 tot 2 keer zo efficient als de cellen in standaard glaspanelen en garanderen dat zonnepanelen van SunBEAMsystem de hoogste opbrengst per vierkante meter leveren.

Meer info? Kijk op http://www.sunbeamsystem.com/nl.

Terug naar overzicht