Specialist in
flexibele- en glaspanelen

Polyflex zonnepanelen

door Gioco Solutions

De Polyflex zonnepanelen van Gioco Solutions zijn prijstechnisch de meest interessante panelen van de Italiaanse fabrikant. De zonnecellen die gebruikt worden in de Polyflex productlijn zijn gemaakt van polykristallijn silicium. De Monoflex productlijn van Gioco Solutions maakt daarentegen gebruik van monokristallijne silicium zonnecellen.

De Polyflex panelen hebben een lager rendement dan de Monoflex panelen. Doordat het productieproces van polykristallijne cellen meer eenvoudig is, is de prijs ook lager dan bij monokristallijne zonnecellen. Het gevolg is dat bij een Polyflex paneel met een vergelijkbaar vermogen als een Monoflex paneel meer ruimte in beslag zal nemen.

Monoflex panelen hebben gemiddeld twee tot 3 procent meer rendement en zijn daarmee de meest interessante keuze wanneer het maximale vermogen nodig is bij een beperkte ruimte en budget een ondergeschikte rol speelt.

Alle semi-flexibele panelen van Gioco Solutions maken gebruik van dezelfde gepatenteerde G-Wire techniek die cellen beschermt tegen micro-cracks en gedeeltelijke schaduw.

Terug naar Gioco Solutions

Beschikbare modellen

299.00
499.00

Aangeboden door: