Specialist in
flexibele- en glaspanelen

Tough semi-flexibele beloopbare zonnepanelen

door SunBEAMsystem

Lange levensduur en hoge efficiëntie

De Tough semi-flexibele zonnepanelen van SunBEAMsystem heeft meerdere tests gewonnen omdat aan alle details is gedacht. Het is een betrouwbare energiebron zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. De hoge rendements SunPower cellen (22,5%) zorgen voor een hoge output.

Door de indrukwekkende specificaties van de Tough modellen worden deze panelen vaak ingezet bij marine toepassingen, maar ze worden ook veelvuldig gebruikt in industriële off-grid systemen. De toplaag van de Tough serie is duurzaam en beschermd tegen hoge hoeveelheden UV stralingen - jaar na jaar. De toplaag zorgt er ook voor dat er meer licht op de zonnecellen vallen dan panelen die deze toplaag niet hebben. Tot slot zorgt deze anti-slip toplaag ervoor dat er meer licht op de cellen valt wanneer de zon laag staat. Dit komt de algehele prestaties ten goede.

  • Flush aansluiting
  • Kleine afmetingen / Hoog rendement
  • Verbeterd rendement bij gedeeltelijke schaduwvorming
  • UV-bestendige toplaag
  • 5 jaar garantie

De 50Wp, 70Wp en de 100Wp Tough modellen zijn voorzien van een speciale cel-indeling waardoor gedeeltelijke schaduwvorming minder negatieve effecten heeft dan bij andere zonnepanelen. De Flush kabel is optioneel te bestellen op de Tough modellen. Deze kabel is plat en door zijn dikte van slechts 3mm mooi weg te werken (er zijn geen kabels zichtbaar op uw dek of dak). De anti-slip toplaag zorgt ervoor dat het veilig is om overheen te lopen.

5 Jaar garantie op alle Tough modellen.

Terug naar SunBEAMsystem

Beschikbare modellen

149.00

Aangeboden door:

149.00

Aangeboden door:

189.00

Aangeboden door:

269.00

Aangeboden door:

289.00

Aangeboden door:

349.00

Aangeboden door:

479.00

Aangeboden door: