Specialist in
flexibele- en glaspanelen

Tough++ Semi-flexibele beloopbare zonnepanelen

door SunBEAMsystem

State of the art

De Tough++ zonnepanelen modellen bevat de allerlaatste technologie. De panelen leveren het hoogste vermogen per m2 van het moment en zijn leverbaar vanaf februari 2019 . Deze output wordt gewaarborgd door SunPower. De cellen in de Tough++ modellen hebben een gemiddelde efficiëntie van maar liefst 25% wat resulteert in een 20% hogere prestatie ten opzichte van de Tough modellen.

De Tough++ modellen maken gebruik van dezelfde materialen die eerder werden ontwikkeld voor SunBEAMsystem. De levensduur van deze panelen was nooit eerder zo groot voor kleine, lichte semi-flexibele zonnepanelen. De anti-slip toplaag is niet alleen praktisch op een jacht, maar vangt ook meer licht aan het begin en einde van de dag. Door de vuilafstotende toplaag blijft het paneel altijd schoon waardoor de prestatie zelfs nog iets beter zal zijn.

  • 20% hogere opbrengst (ten opzichte van de Tough serie)
  • Nog dunnere Flush 2.0 kabel
  • Eenvoudige installatie
  • UV-bestendige anti-slip toplaag
  • 5 jaar garantie

Tough++ is alleen verkrijgbaar met de Flush 2.0 kabel en is dus bedoeld om te verlijmen. Het resultaat is een plat zonnepaneel zonder zichtbare kabels voor op elke ondergrond. De verbeterde Flush 2.0 kabel is 30% dunner, maar bezit toch 25% meer koper dan zijn voorganger, de Flush 1.0. Alle Tough+ modellen worden standaard geleverd met een dubbelzijdige lijmlaag welke eenvoudig op het paneel is aan te brengen en vervolgens op de ondergrond. Voor extra uitharding raadt SunBEAM witte Sikaflex 291 aan.

5 Jaar garantie op alle Tough+ modellen.

Terug naar SunBEAMsystem

Beschikbare modellen

749.00

Aangeboden door: